Forum Organic Anti Beat Box Band
Red Hot Chili Peppers
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Smacznego
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Organic Anti Beat Box Band Strona Główna -> Ple, ple...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gold Digger
Funky Monk



Dołączył: 28 Maj 2006
Posty: 1304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stamtąd.

PostWysłany: Czw 18:33, 03 Sie 2006    Temat postu:

ja wlasciwie od tygodnia nie jadam zbyt wiele, straciłam apetyt po prostu.
jak coś,to na arbuza zawsze i wszedzie znajdzie sie czas i miejsce;)
z zupek Red Hot Czyli Kurczak, też tak jakby zboczenie moje małe.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Balzary_Gąbka
Pretty Little Ditty



Dołączył: 31 Lip 2006
Posty: 115
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z dupy

PostWysłany: Czw 19:07, 03 Sie 2006    Temat postu:

te zupki z knora smakują jak gówno Laughing

jak już mówiłem uwielbiam bigos Very Happy zajebista sprawa.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bartek_wegorek
The Real Red Hot!



Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 3949
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa/Mysiadło

PostWysłany: Czw 21:09, 03 Sie 2006    Temat postu:

No Bigos to podstawa, ale nie każdy. Jednej babci jest przezajebisty, a drugiej już nie Cool

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gold Digger
Funky Monk



Dołączył: 28 Maj 2006
Posty: 1304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stamtąd.

PostWysłany: Czw 21:13, 03 Sie 2006    Temat postu:

choćby skały srały, nikt nie umie robić takiego bigosu jak moja mamuśka. jak do niej jadę do Bielska to zawsze jest uprzedzona że bigos tudzież fasolka po bretońsku musi być Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
polyester
Funky Monk



Dołączył: 27 Maj 2006
Posty: 1857
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Krakowa

PostWysłany: Czw 21:15, 03 Sie 2006    Temat postu:

a jeśli chodzi o zupki takie z torebki to najlepsze według mnie są te
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
bartek_wegorek
The Real Red Hot!



Dołączył: 25 Lut 2006
Posty: 3949
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Warszawa/Mysiadło

PostWysłany: Czw 21:22, 03 Sie 2006    Temat postu:

Gold Digger napisał:
choćby skały srały, nikt nie umie robić takiego bigosu jak moja mamuśka. jak do niej jadę do Bielska to zawsze jest uprzedzona że bigos tudzież fasolka po bretońsku musi być Wink


To samo w przypadku mojej babci z pierogami. Nigdy nigdzie takich nie jadłem, zawsze jak przyjeżdżamy to narobi tyle, że jeszcze bierzemy ze sobą.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
polyester
Funky Monk



Dołączył: 27 Maj 2006
Posty: 1857
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Krakowa

PostWysłany: Czw 21:25, 03 Sie 2006    Temat postu:

bartek_wegorek napisał:
Gold Digger napisał:
choćby skały srały, nikt nie umie robić takiego bigosu jak moja mamuśka. jak do niej jadę do Bielska to zawsze jest uprzedzona że bigos tudzież fasolka po bretońsku musi być Wink


To samo w przypadku mojej babci z pierogami. Nigdy nigdzie takich nie jadłem, zawsze jak przyjeżdżamy to narobi tyle, że jeszcze bierzemy ze sobą.
pierogi babcinej roboty to też wspaniała sprawa. Szkoda, że już nie mam okacji ich kosztować

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gold Digger
Funky Monk



Dołączył: 28 Maj 2006
Posty: 1304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stamtąd.

PostWysłany: Czw 21:26, 03 Sie 2006    Temat postu:

fajnie miec dobrze gotującą rodzinę, ja to tylko umiem robić wysmienite spaghetii i robiłabym je codziennie, ale moj starszy dostał makaronowstrętu Rolling Eyes

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
polyester
Funky Monk



Dołączył: 27 Maj 2006
Posty: 1857
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Krakowa

PostWysłany: Czw 21:28, 03 Sie 2006    Temat postu:

Gold Digger napisał:
fajnie miec dobrze gotującą rodzinę, ja to tylko umiem robić wysmienite spaghetii i robiłabym je codziennie, ale moj starszy dostał makaronowstrętu Rolling Eyes
heh...to chyba nie jest trudne Wink no chyba, że sama robisz te sosy a nie kupujesz ich w sklepie gotowych Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gold Digger
Funky Monk



Dołączył: 28 Maj 2006
Posty: 1304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stamtąd.

PostWysłany: Czw 21:31, 03 Sie 2006    Temat postu:

polyester napisał:
Gold Digger napisał:
fajnie miec dobrze gotującą rodzinę, ja to tylko umiem robić wysmienite spaghetii i robiłabym je codziennie, ale moj starszy dostał makaronowstrętu Rolling Eyes
heh...to chyba nie jest trudne Wink no chyba, że sama robisz te sosy a nie kupujesz ich w sklepie gotowych Wink

sama robię Cool nie cierpie gotowych sosów.
ogólnie jak się postaram to ugotuję, i nawet dobrze(mówię dobrze, bo wszyscy ktorych częstowalam jeszcze żyją), ale nie przepadam za siedzeniem w kuchni.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
dr.funkenstein
Melancholy Mechanic



Dołączył: 19 Mar 2006
Posty: 345
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn

PostWysłany: Czw 21:41, 03 Sie 2006    Temat postu:

fuuuuuu.... bigos, tylko jak pomysle o bigosie niedobrze mi sie robi. Jak dla mnie bigos jest za bardzo tajemniczy żeby go jeść ze smakiem Laughing

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
polyester
Funky Monk



Dołączył: 27 Maj 2006
Posty: 1857
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Krakowa

PostWysłany: Czw 21:41, 03 Sie 2006    Temat postu:

a jakie te sosy robisz i jak?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gold Digger
Funky Monk



Dołączył: 28 Maj 2006
Posty: 1304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Stamtąd.

PostWysłany: Czw 21:46, 03 Sie 2006    Temat postu:

pomidory w puszcze , papryka, przyprawy, sok pomidorowy ostry, reszta wychodzi "w praniu" Wink
zawsze robię wszystko na wyczucie.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
polyester
Funky Monk



Dołączył: 27 Maj 2006
Posty: 1857
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: z Krakowa

PostWysłany: Czw 21:49, 03 Sie 2006    Temat postu:

ja lubie spaghetti carbonara Wink takie z białym sosem i boczkiem chyba

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Habanero
I Don't Kill Coyotes



Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 415
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazowsze

PostWysłany: Czw 22:45, 03 Sie 2006    Temat postu:

A ja sobie własnie zrobiłam świetny shake Very Happy Chyba najlepszy jaki kiedykolwiek piłam Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Organic Anti Beat Box Band Strona Główna -> Ple, ple... Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Następny
Strona 12 z 18

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Regulamin